Belső árnyékolók

Függönyök helyett vagy akár azt kiegészítve hódítanak a belső árnyékolók.
Nemcsak szépek de praktikusak is egyben.

Az irodai elegancia, az otthon hangulata, a hálószoba meghittsége, egy beltér letisztultsága vagy éppen sokoldalú játékossága. Ezernyi színével és formájával teszi egyedivé az enteriört.

  webshop

Belső árnyékolók kínálatunkból


Pliszé és textilárnyékolók

A “Lapliss” fantázianevű, pliszé textil árnyékoló bármilyen típusú nyílászáró rendszerhez ajánlható, legyen az akár fix, nyíló/bukó ablak, tolóajtó, esetleg tetőtéri nyílászáró.

Roletta és sávroló

Különleges textileknek köszönhetően felöltözteti otthonát és véd a kíváncsi tekintetek ellen, megóvja berendezési tárgyait a káros UV sugaraktól. A sávroló textil felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymás, szabályozva a fényt.

Szalagfüggöny

Nagy üvegfelületű irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet.

Reluxa

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. Fa és aluminium kiviteleben található a piacon.

ÚJDONSÁG

Firenzei roló

Hullámlapocskák kötik át a textilt


Mediterrán hangulat, elegáns megjelenés otthonának

Új belső árnyékolónkat a festői toszkán vidék kultúrájában és természeti szépségében gazdag tájegysége ihlette. Eleganciája, szépsége stílust termet, életérzést sugall. A Firenzei rolót az egyedi megoldású, párhuzamosan futó, áttetsző anyag teszi különlegessé, melyet fényzáró textillapocskák kötnek össze. Az árnyékoló nyitott állapotban lágyan hullámzó, S- lamellás zsaluzia szerű megjelenést kölcsönöz. Textillapocskáival szabályozhatjuk a kellő fény beáramlását, zárt állapotban teljes fényzárást érhetünk el.

A különleges textilek magas minősége és Itáliát megidéző színvilága (mint a meleg homok színek, szürke, bézs), harmóniát és stílust csempésznek otthonunkba.

Modern vagy klasszikus enteriőrbe egyaránt kitűnő választás.

Érdeklődjön üzletünkben, szakképzett kollégáink segítenek a kiválasztásban is!Szolgáltatásaink

Helyszini felmérés
Tanácsadás, igényfelmérés
Varrodai szolgáltatás
Szállítás és felszerelés

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj eseményeinkről és újdonságainkról!

ArtisDesign lakberendezési üzlet

EXKLUZÍV BEMUTATÓTEREM A KÖRÚTON
1134. Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
(XXXLutz-al szemben)

Tel:+36-1/406-1754
Tel:+36-30/691-2094
E-mail:

Üzenet

Bejelentkezést követően visszahívjuk!